NOUTĂŢI

arr3L-Carnitina. Eficenta in slabire? Suplimentarea cu L-carnitina inaintea activitatiilor sportive, poate mari cu pana la 70%... arr3Nu toate proteinele sunt egale.  Surse documentate stiintific recomanda ca sportivii ce practica culturismul sa consume cel putin... arr3Cerealele in alimentatia sportivilor.    Cerealele au un rol important in alimentatia zilnica a unui sportiv si sunt folositoare...

MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preţul nostru 79,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 89,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 80,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

CONTACT MAGAZIN

S.C.MIG MAG ONLINE S.R.L
Suplimente Culturism & Fitness
Sediu social:Soseaua Colentina, Bucuresti, Romania
tel: 0787.871.073
scrieţi-ne
suplimente_bune@yahoo.com

Top Suplimente

Preţul nostru 99,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

Sondaj

Cate antrenamente faceti pe saptamana?

1-2 antrenamente 33% Intre 2 si 4 antrenamente 34% Intre 4-6 antrenamente 16% Peste 6 antrenamente 17%


L-Carnitina. Eficenta in slabire?

Suplimentarea cu L-carnitina inaintea activitatiilor sportive, poate mari cu pana la 70% cantitatea de grasime metabolizata de organism. In acest fel, ajutati corpul sa topeasca mai repede grasimile acumulate si sa beneficiati de o energie mai mare la antrenamente.

L-Carnitina este o substanta a carei functie principala este de a facilita transportul si metabolismul acizilor grasi in celule, unde sunt metabolizati si transformati in energie. In afara imbunatatirii performantelor atletice si a starii de sanatate a aparatului cardiovascular, L-Carnitina este foarte utila in cazul persoanelor care au probleme cu greutatea si care doresc sa slabeasca.

 


PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

MWI0MjRi