NOUTĂŢI

arr3L-Carnitina. Eficenta in slabire? Suplimentarea cu L-carnitina inaintea activitatiilor sportive, poate mari cu pana la 70%... arr3Nu toate proteinele sunt egale.  Surse documentate stiintific recomanda ca sportivii ce practica culturismul sa consume cel putin... arr3Cerealele in alimentatia sportivilor.    Cerealele au un rol important in alimentatia zilnica a unui sportiv si sunt folositoare...

MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preţul nostru 64,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 42,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 80,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

CONTACT MAGAZIN

S.C.MIG MAG ONLINE S.R.L
Suplimente Culturism & Fitness
Sediu social:Soseaua Colentina, Bucuresti, Romania
tel: 0787.871.073
scrieţi-ne
suplimente_bune@yahoo.com

Top Suplimente

Preţul nostru 99,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

Sondaj

Cate antrenamente faceti pe saptamana?

1-2 antrenamente 33% Intre 2 si 4 antrenamente 34% Intre 4-6 antrenamente 16% Peste 6 antrenamente 17%

CONDIŢII COMERCIALE
TERMENI SI CONDITII

 

 

 

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Suplimente-BUNE (suplimente-bune.ro).Site-ul SUPLIMENTE-BUNE (suplimente-bune.ro) este operat de societatea MIG MAG ONLINE SRL, cu sediul social in SOS COLENTINA NR 26,  SECTOR 2, BUCURESTI, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/1140/2012. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Suplimente-Bune (suplimente-bune.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

 

 

Conditii de garantie


 

Garantam pentru produsele vandute in cadrul magazinului nostru online de suplimente nutritive. Toate produsele afisate pe site-ul nostru sunt originale, sigilate, de la producatori consacrati din domeniul suplimentelor pentru sportivi.

Garantam ca toate suplimentele nutritive comercializate de noi se gasesc in Termenul de valabilitate inscris pe eticheta fiecarui produs, stantat de producatorul acestora.

 

 

Politica de returnare
Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Suplimente-BUNE (suplimente-bune.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul de a notifica in scris sau telefonic S.C. MIG MAG ONLINE SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 25 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, nedesfacut, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

 

 

S.C. MIG MAG ONLINE S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

 


Administratorul Suplimente-BUNE (suplimente-bune.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot diferi de ambalajul actual al produselor.Frauda
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Suplimente-BUNE (suplimente-bune.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

 


Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului Suplimente-BUNE (suplimente-bune.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Suplimente-BUNE(suplimente-bune.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 Disponibilitatea serviciului
Administratorul Suplimente-BUNE (suplimente-bune.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Suplimente-Bune (suplimente-bune.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa noastra de email.

 

 PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

MjY3Y