NOUTĂŢI

arr3L-Carnitina. Eficenta in slabire? Suplimentarea cu L-carnitina inaintea activitatiilor sportive, poate mari cu pana la 70%... arr3Nu toate proteinele sunt egale.  Surse documentate stiintific recomanda ca sportivii ce practica culturismul sa consume cel putin... arr3Cerealele in alimentatia sportivilor.    Cerealele au un rol important in alimentatia zilnica a unui sportiv si sunt folositoare...

MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preţul nostru 64,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 42,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 49,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

CONTACT MAGAZIN

S.C.MIG MAG ONLINE S.R.L
Suplimente Culturism & Fitness
Sediu social:Soseaua Colentina, Bucuresti, Romania
tel: 0787.871.073
scrieţi-ne
suplimente_bune@yahoo.com

Top Suplimente

Preţul nostru 99,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

Sondaj

Cate antrenamente faceti pe saptamana?

1-2 antrenamente 33% Intre 2 si 4 antrenamente 34% Intre 4-6 antrenamente 16% Peste 6 antrenamente 17%

Cresterea Masei Musculare

Ordonează după 
Producător  

 

Preţul nostru 60,00 Lei

Disponibil in 2-3 zile


 

Preţul nostru 125,00 Lei

Disponibil in 2-3 zile


 

Preţul nostru 178,00 Lei

Disponibil in 2-3 zile

 

 

Suplimentele pentru cresterea masei musculare.

 

Suplimentele nutritive au un rol important in cresterea masei musculare daca sunt luate sub indrumarea unui specialist in domeniu.Acestea prin intermediul nutrientilor pe care ii contine si produse dupa o tehnologie moderna de catre oamenii de stiinta din domeniu,hranesc masa musculara si ajuta refacerea organismului dupa antrenamentele dificile intr-un timp scurt.

Aminoacizii,proteinele si carbohidratii sunt ingredietele de baza din compozitia suplimentelor nutritive , care insotite de o alimentatie corespunzatoare dau rezultatele dorite de sportivi.

Suplimentele proteice produse de branduri renumite pe piata sportiva, contin proteine extrase din zer(cu valoare biologica ridicata),lapte,oua,soia si multe alte surse animale sau vegetale. Proteinele sunt apreciate de culturisti si alti sportivi de performanta datorita volumizarii muschilor ,oferind forma fizica mult dorita. Concentratele proteice cunoscute si pentru rolul lor in imunitate, au un continut scazut de grasimi si carbohidrati.

Aminoacizii stau la baza sintezei proteinelor, insa sunt mai mai des utilizati pentru proprietatea lor de a fi absorbiti mult mai usor.Suplimentele nutritive cuprind amestecuri de aminoacizi in mai multe variante( lichida,de tablete,pudra,BCAA ).Orice forma ar aborda,sportivii prin administrarea aminoacizilor vor beneficia de aceleasi beneficii: dezvoltarea masei musculare si refacerea organismului dupa eforturi fizice intense.

Carbohidratii sunt compusi organici, necesari pentru o buna functionare a corpului uman. Principala lor functie este de a furniza energie organismului, fiind principalul combustibil pentru dezvoltarea normala a sistemului muscular. Grasimile si proteinele pot fi utilizate de organism dupa ce au fost transformate in carbohidrati.

Toate aceste suplimente nutritive alaturi de exercitiile facute sub indrumarea unui antrenor pentru a evita accidentarile, mesele regulate si variate, permit obtinerea unei bune volumizari ale musculaturii , cunoscuta sub denumirea de cresterea masei musculare.

ZmZjMzgxM