NOUTĂŢI

arr3L-Carnitina. Eficenta in slabire? Suplimentarea cu L-carnitina inaintea activitatiilor sportive, poate mari cu pana la 70%... arr3Nu toate proteinele sunt egale.  Surse documentate stiintific recomanda ca sportivii ce practica culturismul sa consume cel putin... arr3Cerealele in alimentatia sportivilor.    Cerealele au un rol important in alimentatia zilnica a unui sportiv si sunt folositoare...

MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preţul nostru 49,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 42,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 135,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

CONTACT MAGAZIN

S.C.MIG MAG ONLINE S.R.L
Suplimente Culturism & Fitness
Sediu social:Soseaua Colentina, Bucuresti, Romania
tel: 0787.871.073
scrieţi-ne
suplimente_bune@yahoo.com

Top Suplimente

Preţul nostru 99,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

Sondaj

Cate antrenamente faceti pe saptamana?

1-2 antrenamente 33% Intre 2 si 4 antrenamente 34% Intre 4-6 antrenamente 16% Peste 6 antrenamente 17%

Inlocuitori de mese (MRP)

Inlocuitorii de mese denumiti MRP sau Meal replacement, sunt produse din categoria suplimentelor nutritive care inlocuiesc mesele zilnice. Sportivii, in special culturistii, le numesc " o masa cu putine grasimi si multe proteine". De fapt, inlocuitorii de mese sunt conceputi dupa formule speciale si contin toate ingredientele nutritive necesare pentru a fi o masa completa si sanatoasa. Pe langa proteine, aceste Meal Replacement (MRP) contin carbohidrati, vitamine, minerale, enzime pentru digestie, grasimi sanatoase, necesarul de fibre alimentare, lecitina si alte ingrediente ajutatoare pe care de obicei nu le gasim in mesele noastre zilnice, sau le gasim in cantitati insuficente.

Aceste MRP-uri sunt folosite pentru pentru a completa suplimentar mesele obisnuite daca se doreste acumularea de masa musculara fara grasimi, sau pot fi consumate in locul meselor principale ale zilei, daca se doreste o slabire sanatoasa si de durata (Pentru cei care doresc sa slabeasca, urmariti ca inlocuitorul de masa sa contina si fibre alimentare in compozitia sa).

Un alt avantaj al inlocuitoarelor de masa este ca sunt foarte usor de preparat, se amesteca cu apa, sucuri sau lapte si se pot consuma sub forma de shake-uri, oriunde, acasa, la sala sau la serviciu.

Datorita aromelor diverse, sunt niste preparate delicioase, putand fi considerate si adevarate deserturi.


Mzk3YWY2N