Introducere »Accesorii culturism, fitness» Shaker cu sita Advanced Nutrition 600ML


    

Shaker cu sita Advanced Nutrition 600ML


0x
Disponibil in 2-3 zile

 

Numar produs: 1001
EAN: ADVASW600
Preţul nostru:
10,00 Lei

 

Shaker cu sita Advanced Nutrition 


 

 

Shaker cu sita Advanced Nutrition este construit din plastic de inalta calitate, este non toxic si are un design nou si modern.

 

Capacitatea acestui shaker este de 600 ml si este potrivit pentru amestecarea suplimentelor sportive sau bauturilor proteice.

 

Shakerul cu sita de la Advanced Nutrition este de culoare negru fumuriu, este semi-transparent si rezista la temperaturi inalte in cuptorul cu microunde, in masina de spalat vase si chiar si in congelator.

 

Acest shaker pentru amestecarea suplimentelor este usor de curatat si este garantat 100% impotriva scurgerilor de continut, deoarece capacul si dopul de scurgere se infileteaza , rezultatul fiind o potrivire perfecta intre capac , dop si corpul de plastic al shakerului.

 

Strecuratoarea acestui shaker pentru amestecat proteine este arcuita, ajutand astfel la o capacitate mai mare de amestecare a shake-ului.

 

Shaker-ul este gradat in ml pe partea laterala si in unitatea oz pe partea opusa, pentru ca dumneavoastra sa va puteti calcula exact cantitatea consumata din suplimentul preparat.

 

 

 

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

ZDBlMzE2
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat Lei

        cand produsul este pe stoc


Completati adresa de e-mail: