NOUTĂŢI

arr3L-Carnitina. Eficenta in slabire? Suplimentarea cu L-carnitina inaintea activitatiilor sportive, poate mari cu pana la 70%... arr3Nu toate proteinele sunt egale.  Surse documentate stiintific recomanda ca sportivii ce practica culturismul sa consume cel putin... arr3Cerealele in alimentatia sportivilor.    Cerealele au un rol important in alimentatia zilnica a unui sportiv si sunt folositoare...

MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preţul nostru 80,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 64,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 55,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

CONTACT MAGAZIN

S.C.MIG MAG ONLINE S.R.L
Suplimente Culturism & Fitness
Sediu social:Soseaua Colentina, Bucuresti, Romania
tel: 0787.871.073
scrieţi-ne
suplimente_bune@yahoo.com

Top Suplimente

Preţul nostru 99,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

Sondaj

Cate antrenamente faceti pe saptamana?

1-2 antrenamente 33% Intre 2 si 4 antrenamente 34% Intre 4-6 antrenamente 16% Peste 6 antrenamente 17%

Producatori suplimente® / BioTech USA (SUA)

 

Biotech Usa este un brand fondat cu mai bine de 20 de ani in urma, avand o istorie indelungata si o contributie esentiala in cercetarea si producerea de suplimente nutritive pentru sportivi.

Sediul firmei BioTech se afla in Statele Unite iar brandul Biotech este cunoscut in intreaga lume datorita produselor de o inalta calitate, care sunt folosite atat de sportivii profesionisti cat si de catre cei amatori.

BIOTECH este un brand lider in multe ţări si este cunoscut de asemenea pentru liniile sale de productie si cercetare dintre cele mai avansate din domeniul nutritiei sportive.

Datorita succesului inregistrat in lume si a cresterii cererii de suplimente nutritive de calitate, incepand din anul 1999, BioTech USA a inceput producerea de suplimente nutritive si pentru piata europeana, foarte multi sportivi, practicanti de fitness si culturism din Europa avand un rol important in succesul acestei firme, datorita rezultatelor obtinute la concursuri prestigioase prin folosirea produselor BioTech in drumul lor spre succes.

Cercetarea si dezvoltarea de suplimente noi, este prioritatea numarul 1 a companiei BioTech. Acestia detin unul dintre cele mai mari centre de cercetare din lume, în conformitate cu toate standardele internaționale în dezvoltarea de suplimente sportive.

Principalul atu al suplimentelor nutritive Biotech este calitatea, astfel incat ei ofera cele mai bune produse clientilor sai, datorita materiilor prime folosite, proceselor de productie si de ambalare folosite.

Biotech USA a pus la dispozitie clientiilor sai printr-o vasta retea de distribuitori, o gama larga de suplimente nutritive si accesorii pentru sportivi. Produsele pentru cresterea masei musculare, suplimentele proteice, aminoacizi sub forma lichida, pudra sau tablete, produse pentru slabire si definire, vitamine si minerale, suplimente pentru energie si hidratare, batoane proteice, diferite tipuri de creatina, produsele pentru cresterea testosteronului si renumitul lor produs Brutal Anadrol ce ofera rezultate exceptionale, toate acestea fac parte din oferta de produse BioTech.

Ordonează după 
Producător  

 

Preţul nostru 51,00 Lei

Disponibil in 2-3 zile


 

Preţul nostru 54,00 Lei

Disponibil in 2-3 zile


 

Preţul nostru 60,00 Lei

Disponibil in 2-3 zile

OWNiNW