NOUTĂŢI

arr3L-Carnitina. Eficenta in slabire? Suplimentarea cu L-carnitina inaintea activitatiilor sportive, poate mari cu pana la 70%... arr3Nu toate proteinele sunt egale.  Surse documentate stiintific recomanda ca sportivii ce practica culturismul sa consume cel putin... arr3Cerealele in alimentatia sportivilor.    Cerealele au un rol important in alimentatia zilnica a unui sportiv si sunt folositoare...

MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preţul nostru 55,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 42,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 80,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

CONTACT MAGAZIN

S.C.MIG MAG ONLINE S.R.L
Suplimente Culturism & Fitness
Sediu social:Soseaua Colentina, Bucuresti, Romania
tel: 0787.871.073
scrieţi-ne
suplimente_bune@yahoo.com

Top Suplimente

Preţul nostru 99,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

Sondaj

Cate antrenamente faceti pe saptamana?

1-2 antrenamente 33% Intre 2 si 4 antrenamente 34% Intre 4-6 antrenamente 16% Peste 6 antrenamente 17%

Suplimente energizante

Suplimentele energizante pentru sportivii de performanta, sunt produse excelente ce urmaresc atingerea obiectivelor acestora.Avand rolul de a alunga oboseala si lipsa de chef in a face activitati zilnice sau sportive,aceste suplimente energizante ofera exact puterea de care fiecare dintre noi avem nevoie.

Produse de firme de renumite pe piata sportiva,suplimentele energetice sunt produse obtinute in urma studiilor efectuate de oamenii de stiinta si dupa o tehnologie moderna.Datorita ingredientelor pe care le au la baza,aceste suplimente energizante pentru sportivi permite acestora sa efectueze antrenamente dificile ce necesita multa forta fizica si energie.

Aceste suplimente contin un complex de substante menite sa satisfaca dorintele fiecarui sportiv in parte,marindu-le randamentul sportiv.Luate in cantitatile necesare ,fara a depasi doza zilnica admisa,aceste suplimente alimentare ajuta la necesarul de nutrienti zilnici ,pe care organismul il cere pentru atingerea obiectivului dorit.

Ordonează după 
Producător  

 

Preţul nostru 124,00 Lei

Disponibil in 2-3 zile


 

Preţul nostru 134,00 Lei

Disponibil in 2-3 zile


 

Preţul nostru 134,00 Lei

Disponibil in 2-3 zile

OTNkYz