NOUTĂŢI

arr3L-Carnitina. Eficenta in slabire? Suplimentarea cu L-carnitina inaintea activitatiilor sportive, poate mari cu pana la 70%... arr3Nu toate proteinele sunt egale.  Surse documentate stiintific recomanda ca sportivii ce practica culturismul sa consume cel putin... arr3Cerealele in alimentatia sportivilor.    Cerealele au un rol important in alimentatia zilnica a unui sportiv si sunt folositoare...

MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preţul nostru 79,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 64,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 44,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

CONTACT MAGAZIN

S.C.MIG MAG ONLINE S.R.L
Suplimente Culturism & Fitness
Sediu social:Soseaua Colentina, Bucuresti, Romania
tel: 0787.871.073
scrieţi-ne
suplimente_bune@yahoo.com

Top Suplimente

Preţul nostru 99,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

Sondaj

Cate antrenamente faceti pe saptamana?

1-2 antrenamente 33% Intre 2 si 4 antrenamente 34% Intre 4-6 antrenamente 16% Peste 6 antrenamente 17%

Testosteron si potenta sexuala

Ordonează după 
Producător  

preţ vechi 57,00 Lei

Preţul nostru 49,00 Lei

Disponibil in 2-3 zile
REDUCERE


preţ vechi 89,00 Lei

Preţul nostru 79,00 Lei

Disponibil in 2-3 zile
REDUCERE


 

Preţul nostru 134,00 Lei

Disponibil in 2-3 zile

 

Testosteronul, este dupa cum se stie hormonul masculin cu multiple roluri si beneficii in organism. El este folosit nu numai in realizarea performantelor sexuale masculine ,ci si in cresterea densitatii osoase ,a masei musculare,a nivelului de energie din organism ,si in controlul nivelului de grasime, toate acestea crescand increderea fiecarui barbat in proprile capacitati. Cresterea nivelului de testosteron  este scopul principal al fiecarui culturist .mai ales cand productia  acestuia  scade gradual  odata cu varsta. Nivelele normale din corpul uman nu sunt suficente pentru sportivii care isi doresc bicepsi masivi,picioare si abdomene sculptate ,si de aceea apare evidenta nevoia de a folosi suplimente care sa permita realizarea acestui lucru.Este foarte important pentru  culturisti sa foloseasca suplimente specifice lor , care sa asigure o crestere a nivelului de testosteron natural pentru a avea beneficiile dorite. Acestea  au puterea de a creste in mod natural nivelul testosterolului  din corpul uman, care determina la randul lui  marirea masei musculare ,a fortei, posibilitatea unor antrenamente intensive si de lunga durata si nu in ultimul rand apetitul si performanta sexuala. Datorita tehnologiilor avansate si cercetarilor din ultimii ani ,pe piata se gasesc cele mai noi si mai bune suplimente pe care culturistii,atletii si practicantii de sport si le pot insusi, pentru a avea trupul,forta si puterea dorite in sportul pe care il practica.

Sportivii, in special culturistii, apeleaza la diferite metode mai mult sau mai putin ortodoxe, pentru a-si mari nivelul testosteronului din organism. Sunt din ce in ce mai multi sportivi care practica sportul cu greutati si care apeleaza la steroizii anabolizanti, pentru a-si creste masa musculara intr-un timp cat mai scurt, desi acestia nu cunosc in totalitate efectele negative ale acestor substante pe termen lung. Tocmai de aceea, pe piata suplimentelor pentru sportivi, au aparut produse care pot creste nivelul testosteronului pe cale naturala si care sunt mult mai sigure decat steroizii.

Magazinul nostru va ofera o gama larga de suplimente anabolizante, care administrate corect, maresc secretia naturala de testosteron prin sporirea secretiei de hormon luteinizant, suplimente create de cercetatori si testate pe parcursul mai multor ani, care si-au dovedit eficacitatea si sunt lipsite de efectele secundare ale steroizilor injectabili sau orali.

NDRkOTA