NOUTĂŢI

arr3L-Carnitina. Eficenta in slabire? Suplimentarea cu L-carnitina inaintea activitatiilor sportive, poate mari cu pana la 70%... arr3Nu toate proteinele sunt egale.  Surse documentate stiintific recomanda ca sportivii ce practica culturismul sa consume cel putin... arr3Cerealele in alimentatia sportivilor.    Cerealele au un rol important in alimentatia zilnica a unui sportiv si sunt folositoare...

MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preţul nostru 44,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 55,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 89,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

CONTACT MAGAZIN

S.C.MIG MAG ONLINE S.R.L
Suplimente Culturism & Fitness
Sediu social:Soseaua Colentina, Bucuresti, Romania
tel: 0787.871.073
scrieţi-ne
suplimente_bune@yahoo.com

Top Suplimente

Preţul nostru 99,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

Sondaj

Cate antrenamente faceti pe saptamana?

1-2 antrenamente 33% Intre 2 si 4 antrenamente 34% Intre 4-6 antrenamente 16% Peste 6 antrenamente 17%

Oxizi nitrici si pompare (NO)

Ordonează după 
Producător  

 

Preţul nostru 54,00 Lei

Disponibil in 2-3 zile


preţ vechi 70,00 Lei

Preţul nostru 55,00 Lei

Disponibil in 2-3 zile
REDUCERE

 

Oxidul nitric NO este o molecula formata din doi atomi: unul de azot şi unul de oxigen. Acesta actioneaza in tesuturi , cu rol in regarea unor procese celulare. S-a demonstrat in urma cercetarilor efectuate, ca introducerea sa in suplimentele sportive determina o crestere a fluxului sangvin in muschi,asa ca in anul 1996 s-au introdus pe piata sportiva fiind primit cu mult interes si aprobat.

Oxidul nitric revitalizeaza intregul organism, inlatura senzatia de oboseala si stimuleaza circulatia sangelui, deficenta de oxid nitric ne face sa ne simtim obositi dupa o perioada in care nu ne odihnim suficent de bine. Oxidul nitric este foarte important pentru culturisti, datorita faptului ca ajuta la dilatarea venelor, o cantitate mult mai mare de oxigen alimentand intregul organism. Un flux sanguin mai mare va aduce mai mulţi nutrienţi muşchilor şi de asemenea si o oxigenare superioară.

Acest lucru este foarte important pentru sportivii de performanta ,care au nevoie in timpul antrenamentelor intensive de cantitatea maxima de nutrienti care sa fie livrata in muschi. Suplimentele pe baza de oxid nitric sunt printre cele mai cautate produse nutritive care permit o crestere masiva a masei musculare fiind un puternic agent vasodilatator. Oxizii nitrici trebuie administrati inainte de antrenament  pentru ca muschii sa fie alimentati cu o cantitate mare de sange ,lucru ce va permite alimentarea lor cu oxigen si nutrienti. In compozitia acestor suplimente se afla si binecunoscutul aminoacid L-ARGININA care ajuta la sinteza oxidului din corp si permite corpului sa fie intr-o forma buna.

NGNkYjA