NOUTĂŢI

arr3L-Carnitina. Eficenta in slabire? Suplimentarea cu L-carnitina inaintea activitatiilor sportive, poate mari cu pana la 70%... arr3Nu toate proteinele sunt egale.  Surse documentate stiintific recomanda ca sportivii ce practica culturismul sa consume cel putin... arr3Cerealele in alimentatia sportivilor.    Cerealele au un rol important in alimentatia zilnica a unui sportiv si sunt folositoare...

MARFĂ ÎN PROMOŢIE

Preţul nostru 80,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 80,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile
Preţul nostru 89,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

CONTACT MAGAZIN

S.C.MIG MAG ONLINE S.R.L
Suplimente Culturism & Fitness
Sediu social:Soseaua Colentina, Bucuresti, Romania
tel: 0787.871.073
scrieţi-ne
suplimente_bune@yahoo.com

Top Suplimente

Preţul nostru 99,00 Lei
Disponibil in 2-3 zile

Sondaj

Cate antrenamente faceti pe saptamana?

1-2 antrenamente 33% Intre 2 si 4 antrenamente 34% Intre 4-6 antrenamente 16% Peste 6 antrenamente 17%

Bauturi izotonice

Bauturile energizante si bauturile sportive, au aparut ca o necesitate la oboseala si stresul vietii de zi cu zi pentru oamenii obisnuiti care nu practica activitati fizice dar si ca niste suplimente necesare pentru sportivi. Bauturile energizante pentru sportivi sunt folosite din ce in ce mai des de catre culturisti in sala de forta inaintea sesiunilor de antrenament dar si in timpul antrenamentelor intense, pentru ca le ofera acel boom de energie si imbunatatesc cu mult performantele fizice. Totusi, multi sportivi cred ca toate bauturile energizante din comert au aceeasi valoare si contin aceleasi ingrediente ca si bauturile sportive. In realitate, bauturile energizante nu sunt bauturi sportive. Bauturile pentru sportivi sunt imbogatite cu vitamine si electroliti si nu contin un numar asa de mare de zaharuri ca energizantele de pe piata.

In trecut, bauturile pentru sportivi erau impartite in doua categorii; unele contineau ca unic ingredient cofeina iar altele vitamine si carbohidrati. Bauturile energizante pentru sportivi au aparut pe piata suplimentelor in anul 1987ca o solutie la efortul din activitatea sportiva, avand in compozitie atat cofeina cat si acel adaos de vitamine si carbohidrati, la care ulterior s-a adaugat si taurina pentru o eficienta maxima.

Energizantele sportive, pe langa rolul lor de a sustine performantele si activitatea sportiva, sunt bauturi care ne incanta gustul cu diferite arome si sub diferite ambalaje de prezentare si se pot folosi in salile de antrenamente, atunci cand  va simtiti obosit si doriti un nou impuls de energie. Bauturile energizante pentru sportivi au fost concepute sa creasca rezistenta organismului in timpul antrenamentelor intense, sa stimuleze metabolismul, sa inlocuiasca electrolitii din corp pierduti in urma transpiratiei din timpul efortului, sa elimine toxinele din organism si sa ne asigure un antrenament reusit si productiv asa cum ne dorim cu totii.

Se recomanda utilizarea energizantelor sportive cu atentie, urmand instructiunile de pe ambalaj si nu in combinatie cu bauturile alcoolice.

Ordonează după 
Producător  

preţ vechi 84,00 Lei

Preţul nostru 80,00 Lei

Disponibil in 2-3 zile
REDUCERE


preţ vechi 84,00 Lei

Preţul nostru 80,00 Lei

Disponibil in 2-3 zile
REDUCERE

Nu sunt recomandate copiilor,gravidelor,femeilor care alapteaza,persoanelor cu intoleranta la cafeina,boli de inima si diabet.Trebuie folosita .iNAINTE DE A FI PUS IN SITUATIA DE A CONSUMA BAUTURI ENERGIZANTE ESTE BINE DA ITI ORGANIZEZI ACTIVITATILE,SA ITI DOZEZI EFORTUL,SA ITI PLANIFICI MESELE SI ODIHNA ASTFEL INCAT ORGANISMUL SA FUNCTIONEZE NORMAL.

YzcwMzE2O